Ponudba domače hrane

Kvalitetna in domača hrana ima na naši kmetiji velik pomen. Skrivnost dobre kulinarike je predvsem v domačih in svežih sestavinah ter njihovi pripravi. Ponudba domačih jedi je pri nas zelo raznolika in prilagojena letnemu času, saj se prilagajamo ponudbi z domačega vrta.

Tipične jedi čez celo leto:

DOMAČI SUHOMESNI IZDELKI (pršut, prata, vratovina, panceta, klobase, salama), GOSPODOV KLOBUK ALI PEČENKA PO KRAŠKO S TERANOVO OMAKO, TELETINA Z ZELIŠČI IN PA SEVEDA NAŠ TIPIČEN MEDENI SLADOLED TER KUHANI ŠTRUKLJI.

Sezonske jedi:

Jota z zeljem ali repo, špargljeva juha, šelinka na ubelč, bučna juha, domače testenine s šparglji in pršutom ali s pestom, domači njoki z raznovrstnimi omakami, koprivove ali druge zelenjavne palačinke ter razni SADNI ZAVITKI, …

K dobri hrani se prileže tudi dobra kapljica. Ponudimo vam lahko teran, sauvignon, cabernet sauvignon ali kozarček muškata.

Seveda imamo tudi raznovrstne domače sokove in domača žganja.

Kapaciteta: notranji prostor do 50 oseb.

Zaželena je predhodna najava.

tretjatretjatretjatretjatretjatretja

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov.

Preberi več

Strinjam se

15.6.2013 je stopila v veljavo sprememba zakona o elektronskih komunikacijah glede piškotkov

(Uradni list RS, št. 109/2012 z dne 31. 12. 2012: 157. člen ZEKom-1).

Kaj so piškotki, zakaj jih uporabljamo, zakaj toliko govora o njih

Piškotki so krajši teksti, ki si jih izmenjujejo vaš računalnik in internetna stran, ki si jo ogledujete. Lahko jih uporabljamo za potrdila, shranjevanje informacij (npr izbrani jezik, država od kod dostopate do spletnega mesta, pomoč pri spletnih nakupih…) in podobno. Pogosto ljudje mislijo, da so piškotki pravi programi, vendar je to mišljenje napačno. Piškotki so le deli teksta, ki sam po sebi ne more ničesar narediti na vašem računalniku. Ker pa jih lahko uporabljamo tudi za monitoriranje uporabe interneta (npr. oglaševalske agencije monitorirajo kaj je uporabniku všeč, da mu ponujajo le oglase, ki bi ga utegnili zanimati), so se v EU razvile diskusije glede zasebnosti. Zato je tudi stopila v veljavo zgoraj omenjena sprememba zakona.

Mi, na naši strani uporabljamo Google Analytics, analizo obiska spletnega mesta. Uporabljamo ga za spremljanje statistike obiska navedene strani in boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljate spletno mesto. S piškotkom oziroma zbranimi podatki obiskovalca ni mogoče identificirati v smislu imena in priimka ali kakšnih drugih osebnih podatkov.

Piškotek je trajen.